Ár: 77 160,00 Ft  (+ Áfa)
Raktáron

G-FS7V11

Egy lakásos négy vezetékes videó kaputelefon szett

Leírás

A kaputelefonok elengedhetetlen kellékei a lakásoknak, használatukat mindenki ismeri. Választékunkban talál egy- vagy többlakásos, audió vagy videó kaputelefonokat, valamint számos bővítő modult, hogy az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót tudja megvalósítani.
A Genway kaputelefon rendszerek ideálisak bármilyen környezetben, legyen szó bármilyen kaputelefonokról. A Genway termékei mindig biztonságos, megbízható működést garantálnak, megfizethető áron. Cégünk forgalmazza a Genway Cat5-ös, négyvezetékes, N+1 vezetékes társasházi rendszereit, valamint az egylakásos szetteket.
A G-FG9V11 egy egylakásos, négyvezetékes videó kaputelefon szett. Az alapcsomag tartalmaz egy kültéri, egy beltéri egységet, tápegységet, valamint szereléshez szükséges vezetékeket és rögzítöelemeket. További beltéri és kültéri egységekkel bővíthető a rendszer (nem több lakásra, csak több eszközre), maximálisan 2 db kültéri és 4 db beltéri egység foglalhat helyet benne. 2 db kültéri egység használata esetén külön elosztó modul használata szükséges, az extra beltéri egységekhez viszont nem kell semmilyen további készülék, azok sorban beköthetőek.

Műszaki specifikáció

Product Details

Vízálló Nem 

Kijelző

Képernyő típusa LCD
Képernyő mérete (inch) 7"
Érintőképernyő Nem 

Vezérlés

Közvetlen zárvezérlés Igen

Általános

Termék típusa Nem 

Táp

Tápfeszültség szükséglet [V] 12
Maximális áramfelvétel [mA] 800
Nyugalmi áramfelvétel [mA] 500

Kódbillentyű

Tasztatúra Nem 

Környezet

Időjárásállóság Nem 

Kommunikáció

Kommunikáció Videó

Szerelés

Szerelés típusa Külső szerelésű

Kaputelefon

Ajánlott felhasználás Egy-lakásos
Kamera típusa Nem 
Kamera tájolása Nem 
Lakások száma 1
Lakások maximális száma a rendszerben 1
Lakáson bellüli eszközök maximális száma 4