Cikkszám
A11-WF

AIRBNB okos zár - WiFi applikációval

Raktáron
83 337 Ft 65 620 Ft
Leírás

Az önálló működésű irodazárak elegáns, korszerű megjelenésükkel és magasszintű biztonságukkal tökéletesek hotelek, szállodák, irodák részére, de bármilyen beltéri ajtóra felszerelhetőek. Mivel magukba foglalják az olvasót, a kilincseket, a pajzsot és a zárvezérlést, kompakt megoldást jelentenek bárhová.

Az A11-WF egy kártyaolvasós kódzáras AIRBNB okos zár, WiFi-s hozzáféréssel, applikációval. Bármilyen MIFARE típusú RFID tag olvasására képes, továbbá nyitható kóddal is. Szerelése rendkívül egyszerű, nincs szükség további vezetékekre vagy szoftver használatára. A kilincs kívül zárt állapotban szabadon lenyomható, az ajtó ennek ellenére csak akkor nyitható, ha a feltanított tag, vagy kód a nyitást engedélyezi.

Member Management: az applikáció segítségével lehetőség van távolról, érintkezés mentesen felhasználókat hozzáadni az eszközhöz, illetve belépő kódot feltanítani. Az érkező vendég egy gomb kombináció segítségével kéri a hozzáférést, - amit távolról az APP-on keresztül megadhatunk - majd beírja a 6 jegyű kódot amit csak ő ismer. A felhasználókhoz hozzárendelt RFID tag-ek nevesíthetőek, így pontosan tudjuk, hogy ki mikor és milyen formában nyitotta ki az ajtót. Az eszköz mindenről push értesítéseket küld a telefonra.

A nyitási irány megfordítása nagyon egyszerű. A kilincseket 1-1 kereszthornyú csavar meglazításával és kitekerésével könnyedén meg lehet fordítani.

Fontos! Amennyiben megváltoztatja az eszköz nyitási irányát, ne felejtse el a tengelyt rögzítő fészek irányát is beállítani.

A szett nem tartalmazza a bevéső zárat, csak a zárbetétet 2 kulccsal (vésznyitás esetére).

Letöltések

További információ

További információ
Nyitási irány Univerzális (megfordítható)
Méret Külső egység: 290 x 40 x 25 mm (gumialátét nélkül)
Belső egység: 290 x 40 x 25 mm (gumialátét nélkül)
Kompatibilis RFID formátum 13,56MHz MIFARE
Programozási lehetőségek kódbillentyűzetről, mesterkártyával
Nyitási mód PIN kóddal, RFID kulccsal
Kapacitás 100 felhasználó
Zárbetétet tartalmaz Igen
Egyéb tulajdonság 4 db AAA elem szükséges a működtetéshez
Kompatibilis kilincs- kulcsközép távolság: 85 - 105 mm
Garancia (jogi személy esetén) 12 hónap
Tanusítvány CE