Adatvédelmi Tájékoztató

Adatkezelő adatai

Cég neve: YLI SIKMAGNESEK KFT
Székhelye: 1083 Budapest Szigony utca 1
Adószáma: 14680162-2-42
Cégjegyzékszáma: 01-09-914926
Ügyvezető neve: Barabás Béla

Adatkezelési kapcsolat: adat@yli.hu

 

Tárolt adatok

Munkaügyi adatok

Pályázatokban szereplő adatok

Az YLI SIKMAGNESEK KFT-nek beérkező pályázatok a pozíció betöltéséig elektronikus és nyomtatott formában is elérhetők. Az ekkor megadott személyes adatokat egyéb adatbázisban nem tároljuk, csak a jelentkező által elküldött formátumban.

Munkavállalók személyes adatai

Munkavállalók természetes adatait, valamint a kapcsolatfelvételhez szükséges információkat tároljuk, tételesen:

 • Név
 • Születési hely, idő
 • Anyja neve
 • Személyigazolvány szám
 • Lakcím
 • Adószám
 • TAJ szám
 • Bankkártya szám

A fenti adatokat mind elektronikus adatbázisban, mind nyomtatott formátumban tároljuk. Mindkét esetben csak azok a munkavállalók férnek hozzá ezen adatokhoz, akiknek feltétlenül szükséges

Partneri adatok

Vevőként regisztrált ügyfelek

Ügyfelek regisztrációjánál a cégadatokon felül további adatok megadását kérjük:

 • Pénzügyi kapcsolattartó neve
 • Pénzügyi kapcsolattartó telefonszáma
 • Pénzügyi kapcsolattartó e-mail címe
 • Beszerzési kapcsolattartó neve
 • Beszerzési kapcsolattartó telefonszáma
 • Beszerzési kapcsolattartó e-mail címe
 • Áruátvevő kapcsolattartó neve
 • Áruátvevő kapcsolattartó telefonszáma
 • Áruátvevő kapcsolattartó fényképes igazolványának száma

Ezen adatokat a vállalatirányítási rendszerünkben (Továbbiakban: ION) tároljuk. Hozzáférést ezen adatokhoz azok a munkavállaóink férnek hozzá, akiknek ez a napi munkavégzéshez nélkülözhetetlen. Ezen munkavállalók listáját az Adatvédelmi tájékoztató 1. számú melléklete tartalmazza.

Szállítóként regisztrált ügyfelek

Szállítóként regisztrált ügyfeleknél nem tárolunk személyes adatot

Egyéb tárolt adatok

Biztonsági kamera felvétele

Cégünk telephelyén biztonsági kamerarendszer működik. A kamerarendszer célja a vagyonvédelem. A kamerák az eladóteret, valamint a raktárbejáratát figyelik. Hölgy utcai telephelyünkön az épület külső homlokzatán is el vannak helyezve kamerák. Ezen adatokat zárt rendszerben tároljuk. A felvételekhez hozzáférést csak az arra jogosult személyek kapnak, hogy incidens esetén azokat a rendőrségnek átadják. Ezen személyes listáját és elérhetőségét az Adatvédelmi Tájékoztató 2. számú melléklete tartalmazza.

Továbbított adatok

Továbbított munkaügyi adatok

A Munkavállalók személyes adatait a céggel kapcsolatban álló könyvelő cégnek továbbítjuk. Az adatkezelés részleteiről az Adatvédelmi Tájékoztató 3. számú mellékleteként megjelölt Közös Adatkezelői Szerződés tartalmazza.

Továbbított partneri adatok

Vállalatirányítási rendszer fejlesztői

A Cégünk által használt vállalatirányítási rendszer (ION) fejlesztői a folyamatos szoftver támogatás miatt állandó belépésük van az éles rendszerünkbe. Így teljes rálátásuk van a vevői adatbázisra. Az ő működésüket az Adatvédelmi Tájékoztató 4. számú mellékleteként megjelölt Közös Adatkezelői Szerződés szabályozza.

Futárszolgálat

Cégünk a megrendelések kiszállítását külső futárszolgálattal végzi el. A futárszolgálatnak a vevői adatbázisból a megrendelő neve és címe mellett, a kapcsolatfelvétel miatt az e-mail címét, és telefonszámát is továbbítjuk. A velük közös adatkezelést az Adatvédelmi Tájékoztató 5. számú mellékleteként megjelölt Megfelelőségi nyilatkozat valamint a 6. számú mellékletként megjelölt dokumentum szabályozza, mely GLS Hungary Általános SZerződési Feltételeit tartalmazza.

Továbbított egyéb tárolt adatok

Cégünk egyéb tárolt adatot nem továbbít 3. félnek

Hírlevelek

Hírlevél küldési engedélyek

Cégünk regisztrált partnerei számára rendszeres hírlevelet küld, mely tartalmazza a legfrissebb árlistánkat is. Ehhez az ügyfelek elektronikus beleegyezését kérjük honlapunkon keresztül.

Hírlevél kezelés

A hírleveleket egy GPL alá eső hírlevélküldő applikáció segítségével küldjük ki. Az ott tárolt adatok a következők:

 • Partner cég neve
 • Kapcsolattartó vezeték és keresztneve
 • Kapcsolattartó e-mail címe

Az ott tárolt adatok védelméről az Adatvédelmi Tájékoztató 7. számú mellékleteként csatolt angol nyelvű Public Policy gondoskodik.

Adatok megsemmisítése

Munkaügyi adatok

Pályázati anyagok

Az álláshirdetésekre érkező pályamunkákat a meghirdetett pozíció betöltésétől számított 30 napon belül automatikusan, vagy a pályázó kifejezett kérésére 3 munkanapon belül töröljük.

Munkavállalói anyagok

A munkavállalók adatait a munkaviszonyuk megszűnésétől számított 50 évig tároljuk. Az egyén személyes kérésére, a törvény által előírt időtartam után 30 napon belül töröljük.

Partneri adatok

Partnerek kapcsolattartóinak személyes adatait az utolsó vásárlástól számított 2 év után automatikusan töröljük. A kapcsolattartó kifejezett kérésére adatait a kérvény elbírálásától számított 30 napon belül töröljük.

Egyéb adatok

Megfigyelő rendszer felvételeit a rögzítő eszköz 72 órás intervallumban tárolja csak. a 72 óránál régebbi felvételeket az eszköz beállításai szerint az automatikusan törli. Az esetleges incidensek esetén kimentett felvételeket az adatkezelő a hivatalos szervnek történő átadás után automatikusan töröl.

Záró rendelkezések

A személyes adatok védelme cégünk számára nagy fontosággal bír. Kifejezett kérésükre bármilyen törvény által már nem védett adatukat töröljük. A törlés igényét csak írásban az adat@yli.hu e-mail címen tudjuk fogadni.

 

A fenti adatvédelmi tájékoztató érvénybe lépése: 2018.05.09.