Bemutatkozás

YLI SIKMAGNESEK KFT

Cégünk az YLI SIKMAGNESEK KFT 2009 óta van jelen a hazai biztonságtechnikai piacon. Az első időkben szinte kizárólag elektromos zárak forgalmazásával foglalkoztunk, később a termékpaletta olyan termékekkel bővült, melyek szorosan kapcsolódtak az elektromos zárásokhoz. Mára a biztonságtechnikai termékpaletta szinte minden szegmense megtalálható kínálatunkban.

Tucatnyi gyártó termékei kerültek azóta a repertoárba, és folyamatosan bővül ezen kategóriák köre. A YLI SIKMAGNESEK KFT kizárólagos forgalmazója olyan márkáknak, mint az YLI, a DORCAS, vagy a Silin termékek. Cégünk hitvallása, hogy nem csupán kereskedők vagyunk, hanem a kész megoldások mellett olyan egyedi problémákra is tudjunk orvosságot adni, amik a „világpiacon” nem jelentősek, ezért nagy gyártók palettáján nincs rájuk megoldás. Így született meg az ATOM termékcsalád, melynek kizárólagos gyártója, és forgalmazója cégünk. Egyedi problémákra egyedi megoldásokat kínálunk.

Az utolsó időkben cégünk termékkínálata olyan témakörökkel bővült, mint az automata ajtó-operátorok, a fémdetektoros kapuk, valamint a vezeték nélküli „okos-riasztó” rendszerek. Folyamatosan bővülő kínálatunkban immáron több mint 1.700 aktív termék található, melyeknek jelentős részét (95%) azonnal budapesti raktárunkból képesek vagyunk kiszolgálni.

Cégünk egy kolozsvári központtal, valamint egy bukaresti értékesítési ponttal rendelkezik, így 2 országban kínál jó ár-érték arányú megoldásokat telepítőknek, és viszonteladóknak. Büszkék vagyunk arra, hogy folyamatosan fejlődni képes cég vagyunk, ahol nem ismerünk lehetetlent. Keressen minket biztonságtechnikai problémájával bizalommal.

Felkészült kollégáink biztosan megtalálják a legjobb megoldást Önnek.

Jöjjön el hozzánk, ismerjen meg minket és termékeinket. Szeretettel látjuk budapesti bemutatótermünkben.

Cégadatok:

Cég neve: YLI SIKMAGNESEK KFT

Cég címe: H-1102 Budapest Hölgy utca 50/b Magyarország

Adószáma: 14680162-2-42

Cégjegyzék szám: 01-09-914926

Bankszámlaszáma: 10700385-48743501-51100005

Számlavezető bank: Cib Bank zRt

Ügyvezető: Barabás Béla