Rendelési és szállítási tudnivalók

Rendelés

Rendelést csak regisztrált partnerektől tudunk elfogadni. a Regisztráció menetéről az ÁSZF rendelkezik. Honlapunk nem webshop. Vendég vásárlásra nincs lehetőség. Regisztrált ügyfeleink rendelésüket leadhatják, hogy kosárba helyezik a kívánt termékeket, majd elküldik nekünk. Minden megrendelés egyedileg kerül feldolgozásra, kiküszöbölve az olyan hibákat, hogy egymással nem kompatibilis termékeket rendeljenek meg. A honlapon feltűnettett készletinformációk csak tájékoztató jellegűek, nem valós időben frissülnek. A rendelés visszaigazolásával válik csak a rendelés kötelezettséggé cégünk számára. Reklamációt csak visszaigazolt rendeléssel kapcsolatban fogadunk el. Regisztrált ügyfeleink tetszőlegesen választhatnak a készpénzes, vagy előre utalásos fizetési módok közül. Átutalásos számlát csak szerződéssel rendelkező partnereink számára elérhető. A honlap által generált szállítási költség csak tájékoztató jellegű. A valós számlán a szállítási költség mindig az adott csomag tényleges bruttó súlya szerint kerül kiszámlázásra. Mivel a honlap csak a termékek súlyával számol, így bizonyos esetekben itt lehet eltérés. A rendelés visszaigazoláson a valós szállítási költséget fogjuk már feltűntetni.

Szállítási feltételeink

Normál termékek szállítása a következőképp történik. Amennyiben a megrendelés 14:00 előtt érkezik meg, és raktárról kiszolgálható, úgy a rendelést aznap átadjuk GLS futárnak. Ebben az esetben a kézbesítés a következő munkanapon megtörténik. 14:00 után beérkező rendeléseknél nem áll módunkban a másnapi kiszállítást garantálni.
Normál terméknek minősül: minden aminek mérete egyik dimenziójában sem haladja meg a 190 cm-t valamint bruttó súlya nem haladja meg a 35 kg-ot.

Normál termékek esetén ha a rendelés értéke meghaladja a nettó 100.000 Ft-ot, úgy a szállítás díjmentes. Azonban az esetleges utánvétel költségétől ekkor sem tudunk eltekinteni. 100.000 Ft alatti rendelés esetén a szállítási díj az összecsomagolt termékek bruttó súlya alapján kerül meghatározásra az alábbiak szerint:

Csomag bruttó súlya

Szállítási díj

0,1 - 3 kg

1 200 Ft + ÁFA

3,1 - 5 kg

1 400 Ft + ÁFA

5,1 - 10 kg

1 500 Ft + ÁFA

10,1 - 15kg

1 600 Ft + ÁFA

15,1 - 20 kg

1 700 Ft + ÁFA

20,1 - 25 kg

1 900 Ft + ÁFA

25,1 - 31 kg

2 300 Ft + ÁFA

31,1 - 40 kg

3 350 Ft + ÁFA

Utánvét költség ( / csomag )

700 Ft + ÁFA

 

Csomagcserés küldés esetén a szállítási díj oda és a visszaútra is számlázandó.

 

Túlsúlyos, vagy túlméretes termékek szállítása mindig egyedi ajánlat alapján történik.
A teljesség igénye nélkül néhány termék vagy termékcsalád, melyek biztosan kívül esnek a normál csomagküldés keretén:

  • Forgóvillák és forgókapuk (súlyuk miatt)
  • Lengőkapuk és gyorskapuk (súlyuk miatt)
  • Sorompók (súlyuk és a kar hossza miatt)
  • ATOM-22 profil (méretük miatt)
  • SH-SA230 profil (méretük miatt)
  • Fémdetektor kapuk (súlyuk és méretük miatt)